2013. május 24., péntek

Még 6 éjszaka

.....a tesztig.
Ma nem igazán történt semmi velem, vagy még is. Ma reggelre tök lapos lett a hasam :(. Nem is tudtam először, hogy ennek örüljek vagy ne, de míg ezen gondolkoztam néhány óra múlva megint puffadt volt.
A férjem még mindíg nagyon köhög, a háziorvos elküldte röntgenre, így nem ment ma dolgozni. Reggel bement a kórházba, megcsinálták a röntgent, de leletkiadás csak délután van, így haza is jött. Egész nap pihiztünk.
2 után bementünk a leltért, szerencsére negatív, semmilyen kóros elváltozás nincs. A kérdés, hogy akkor egy ló adag antibiotikum, kb. 4 féle köhögés csillapító után miért is köhög még mindíg. Kiváncsi leszek mit mond majd a leletre.
Gondoltuk, ha benn vagyunk a városban akkor elmegyünk bevásárolni is, ne én cipeljem az ásványvizet (mint tudjuk ez most elég fogyóeszköz nálunk :)).
Délután még a keresztgyerekek is meglátogattak, a keresztfiam 2 éves lesz jövő hónapban de nem igazán beszél még. Mindennek csak az első szótagát mondja. Ugyan magyaráz kézzel lábbal, de sokszor nem értem mit akar, ezen Ő nagyon fel tud háborodni.
Már csak vacsi és a mai napnak is vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése