2013. december 9., hétfő

Öröm

Még mindíg kilencen vannak versenyben, ezt el sem akartam hinni, amikor reggel mondta a biológus. Holnap reggel újra telefonálok és kiderül lesz-e beültetés.
Na most elkezdtem agyalni azon, hogy 2-őt vagy 3-at kérjek-e vissza.

5 megjegyzés:

  1. Jujjj de izgi :) Drukkolok továbbra is :) Szerintem kérdezd meg a dokidat ,hogy mennyit javasolt beültetni . Ölelés .!

    VálaszTörlés
  2. Ejjha mind nagyon ugyes :) Lehet egy adagbol meglesznek a kistesok is ? ;) Hallgass szerintem a biologusra dokira, ha azt mondjak 2 akkor 2 , ha azt mondjak 3 is mehet akkor meg miert ne ;)

    VálaszTörlés
  3. szia! nagyon izgulok Értetek! várunk a jó hírekkel. Blasztocisztából általában kettőt szoktak, annál többet nem, így is esélyes lehet a többes terhesség. Nálunk ugyan csak kettő volt, és abból ficánkol mos itt egy a pocakomban, de Tanár úr is annak a híve,hogy egy legyen,de jó legyen! kezeim összekulcsolva Értetek! sztike

    VálaszTörlés
  4. Ja és még valami:) ahogy az előző írásodat olvastam, beülti másnapjától dolgozol..Nálam ez jött be, beülti napján pihi - már amennyire, hisz vissza Pécsre Tapolcáról zötykölődve 3 óra volt az út - majd másnaptól munka lóti-futi ezerrel, buszozás, és éltem az életem mint korábban. Most pedig itt ficánkol az eredménye a pocakomban:)

    VálaszTörlés