2014. július 28., hétfő

Telefon

A PCT és HSG eredménnyel felhívtam Fülöp doktort. Szerdán kell hozzá mennem és megbeszéljük mi legyen. Előre vetítette, hogy véleménye szerint ki kellene venni a zárt petevezetőt így azt kellene megbeszélni mikor, felvesznek a műtéti naplóba. Igen lazán kezelte a dolgot, azt mondta: "bejön és kiveszem". Na.. remélem ilyen egyszerű is lesz :)).


8 megjegyzés:

  1. Jé miért? Ilyet még nem hallottam.
    Mondjuk gondolom laparral csinálják, hát azért az se leányálom de valszeg rutinszerű dolog.
    Kiváncsi vagyok miket fog még mondani, miket fogsz megtudni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fella, van egy olyan elmélet, miszerint a zárt kürtőből visszafolyó folyadék mossa ki a beültetett embriókat, ezért nem tudnak megtapadni. Legalább is ezt mondta a doki, majd szerdán meglátjuk.

      Törlés
    2. Wow érdekes. Hát akkor ezt tényleg érdemes megcsinálni.

      Törlés
  2. Igen, ez így van...Krizsa doki is azon csodálkozott, hogy miért nem vették ki nekem is anno?...

    VálaszTörlés
  3. En nem vetettnem ki. Nekem is csak egy van, az is zart (hidrosapingos) tehat mindig gyult a folyadek. Viszont a.punkcional azt mindig leszivtak. Es a negyedik visszaultesnel az egyetlen leszivott haromnapos.sejt negtapadt.. 38evesen...ha a sejt eros, nem mossa ki semmi... szoritok h jol donts!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, de egyenlőre abban állapodtunk meg, hogy mivel a funkcióját nem látja el és a PCT is pozitív, ezért lesz műtét. Remélem jól döntök, illetve nem is én hanem az orvos.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Bocsanat. Nem olvastam el a bejegyzesedet rendesen. Az persze teljesen mas felallas, hogy mindket petevezetod megvan. Sorry!!!
    Biztos sikerulni fog!!! Csak a kitartas, turelem fontos!!! Az en kislanyom mar negy honapos! Mikor a lombik sikerult, elotte fel evvel donoros lombikot tanacsoltak.. es itt a csodalatos kisbabam. Egy sejtbol!!
    Nem szabad feladni!!!

    VálaszTörlés