2014. május 6., kedd

JÖVŐ

Ma telefonálgattam egy kicsit. Úgy tűnik sikerül a papírjainkat is kiimádkozni a mostani intézetből.


És akkor amit intéztem:

Június 26. Dr. Fülöp Vilmos (magánrendelés)


Augusztus 7. Pesti Kaáli - Dr. Krizsa Ferenc


Május 14.  G1 labor - alloimmunitás vizsgálat.



Nem tudok nyugodni :))).


16 megjegyzés:

  1. Szia!
    Mi is végigjártuk ezeket, egyre késyülj fel: Fülöp dr elküld ezer féle vizsgálatra amit megcsináltatni is több hónap, már ha eddig nem volt-és Krizsa dr nem túl lelkesen nyilatkozik róla.
    Tudom, hogy jó lenne kideríteni mi a baj, de próbáld meg egy orvos tanácsait követni, mert ahányan annyi félét fognak mondani.
    Vki a zugból

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen ez tudom így van, a Fülöpös vizsgálatok majdnem mind megvannak, így gondoltam neki is megmutatom.
      De természetesen most a sztárdokker lesz a fő vonal.

      Törlés
  2. Igen, igen, igen! Örülök, hogy a sztárdokker mellett döntöttetek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Hanna, Krizsa dokival nem fogsz mellé lőni. Ő kétszer ugyanazt a kezelést nem fogja megismételni, folyamatosan kattog az agya, mit hogyan kéne változtatnia. Nekem egy másik intézet elhagyása és 3 sikertelen beültetés után ( 1 friss, 1 fagyasztott és egyre sor sem került, mert nem lett megtermékenyült sejt) másodikra összehozta a babát:):) Az első rövid protokoll volt 3*2 utróval, a második és sikeres hosszú és megtoldva plusz 3*2 duphastonnal. Rásegítettem 3 hónappal a stimu előtt egy kis Nahrofit fehérje italporral, amit a férjemmel is itattam. Szedtem végig multivitamint, a férjem férfi vitamint. Talán még egy ANA vérvételt ami nem költséges, hogy lásd nem támadja-e meg a szervezeted a beágyazódó embriót, ha igen, kapsz szteroidot beültetés előtt és megmarad:) Hajrá, nagyon szurkolok!! 14 hetes Krizsa dokis kismama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, gratulálok!!!
      ANA rendben van. Volt telje immunológiai kivizsgálás. Autoimmun kórkép biztonsággal kizárható.

      Törlés
  4. Szia!

    Trombózishajlamot néztek nálad? Nekem vérhigító+ prontogest progi injekció+utrogestan+gonal f. és suprefact injekció volt a 4.lombiknál,ami sikerült:-) Egy szintén Krizsás 29 hetes kismama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen volt az is, a hematológus fraxiparine injekciót írt.Már háromszor is használtam.
      Gratulálok a babához. :)

      Törlés
  5. Az nagyon jó, hogy kizárták. Nagyon nem mind1 mikor van a punkció. Amikor nem lett beültetés nálunk, mint utólag kiderült azért volt, mert éretlenek lettek szegénykéim, hamar hívott be az előző kezelőorvosom a leszívásra. Azt is hallottam, hogy a mennyiség a minőség rovására megy, szóval szerintem legközelebb olyan stimut fogsz kapni, amikor kevesebb, de jóval erősebb kis petéid érnek!!! Az nagyon furcsa, hogy az orvosod nem változtatott végig semmit, amikor az előzőek sem vezettek sikerhez. Nagyon jól teszed, hogy otthagyod azt az intézetet. Itt SIKERÜLNI fog :):):)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a Fülöp+Krizsa jó kombó lesz:) Tudom, hogy sokan nem szeretik Fülöpöt, engem is több nőgyógyász óva intett tőle, de sok sikertelen lombikoson segített, és szerintem ez a lényeg. Türelem kell hozzá, és az sem egyszerű eset, mikor a másik orvosod nem ért vele egyet, de elmenni hozzá, meghallgatni a javaslatait az egy újabb lehetőség, aztán abból majd döntesz, hogyan tovább, de mindenképpen jobb, mint feladni. Nagyon szorítok Nektek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sztárdokiba helyezem az utolsó bizalmamat. Remélem siker lesz.

      Törlés
  7. Remélem sikert hoz a váltás! Drukkolok :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Ne haragudj, hogy így írok neked de esetleg tudsz nekem segíteni Fülöp doktor elérhetőségével kapcsolatban mert sajnos nem tudom elérni őt. Van esetleg valami telefonszám ahol be lehet hozzá jelentkezni?

    Nagyon köszönöm!
    Üdv,
    Laura

    VálaszTörlés
  9. Nekem nem volt jó tapasztalatom Krizsával, ugyanazt csinálta végig 3x, ami persze nem vezetett eredményre. Az utolsó után elérhetetlen volt... 2 hónapig telefonálgattunk és küldtünk sms-t, de válaszra sem méltatott... :-(

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok én most készülök krizsa dokihoz orvosilag egyikunkel sincs baj de mégsem jön a baba ezért gondoltunk a lombikra és krizsa dokit ajánlottak kinek mijen tapasztalata volt vele.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok én most készülök krizsa dokihoz orvosilag egyikunkel sincs baj de mégsem jön a baba ezért gondoltunk a lombikra és krizsa dokit ajánlottak kinek mijen tapasztalata volt vele.

    VálaszTörlés