2014. január 15., szerda

Parádfürdői fejlemények

Ma felhívtam a Parádfürdői dokit, és fel tud venni az osztályára. Úgy néz ki február 24-től.
Nem volt túl információ közlő, így még azt sem tudom mennyi időt fogok ott tölteni, de megyek az már biztos :))).

9 megjegyzés:

  1. Szia! De nagyon örülök!!!Én vagyok,aki ott volt Parádfürdőn és sikerült a 4.lombikunk.A kezelés időtartama 3 hét,ennyi idő alatt fejti ki a kezelés a hatását,ennél többet nem szoktak ott lenni.Nálunk volt olyan,hogy egy lány csak 2 hétig tudod maradni,de végül neki is sikerült.Jaj,annyira örülök!!!Tudtam,hogy sikerülni fog!A lényeg,hogy higgy benne én nagyon hittem.Bármi kérdésed van a kórházzal kapcsolatban,szívesen válaszolok.Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, lenne egy kérdésem. A ciklusaim az elmúlt év 5 lombikkezelése hatására egy kicsit szét estek, sval elég nehéz belőnöm, hogy mikor lesz meg. Mi van akkor ha ott jön meg? Akkor is csinálnak valamit?

      Törlés
    2. Ha ott jön meg,akkor bizonyos kezeléseket nem kaphatsz azon a pár napon mint pl:timsós és caracollafürdő+iszappakolás+masszázs,így pár nappal meghosszabítják a kezelést.Ha megjön a menzeszed,Suskó dokihoz be kell menni az irodájába és szólni neki,hogy tudjon róla.Egyébként heti 2-3-szor is vizitel,ilyenkor a szobába kell tartózkodni,ja és csendespihenő is van ám:-)1 óra,ha jól emlékszem.

      Törlés
    3. Azért is nem kaphatod ezeket a kezeléseket a vérzés alatt,mert vérbőséget okoznak.A doki mit mondott,fizetős lesz a kezelés és a kórházba kell befeküdnöd? Emlékszem,nekünk valami olyasmiről beszélt,hogy az Erzsébet Park Hotelben lesz a szállás.

      Törlés
    4. Köszi szépen, akkor nem kell aggódnom ezen.
      A doki elég szűkszavú volt, így egyenlőre annyit tudtam belőle kihúzni, hogy felvesz az osztályra és majd kapok egy levelet abban benne lesz minden. Hogy mennyit kell majd fizetni és ténylegesen hol leszek elhelyezve azt egyenlőre nem tudom, de amint új infóm van jövök.
      Olvastam már, hogy van ott egy pszihológus aki képspecialista, sokat rajzoltat, de azt még nem tudom, hogyan fogom lerendezni magamnak.

      Törlés
  2. Sziasztok! Hogy lehet bekerülni a Parádfürdői Kórházba? Ki adhat beutalót? Hogy működik ez? (1,5éve nem sikerül a baba.) Előre is köszönöm aki válaszol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, írj a hannara.varva@gmail.com email címre és mindent megtudunk beszélni.

      Törlés